Afbeelding
Foto door form PxHere

Wat zijn de beste nieuwe cryptovaluta’s?

7 september 2021 om 14:53 Partnercontent

Inmiddels weet iedereen wel een beetje wat crypto is. Mogelijk heb je inmiddels zelfs zelf al geld geïnvesteerd in Bitcoin of een andere digitale munt, al kun je dit natuurlijk ook hebben gedaan via Bitcoin futures. Waar het een tijdje wat slechter ging met de cryptomarkt, zijn de digitale valuta’s inmiddels weer met een opmars bezig. Ook aan de Polkadot verwachting kun je dit duidelijk zien. In principe kun je nu het beste wachten met het kopen van cryptomunten totdat ze weer in een dip zitten, maar het is zeker een aanrader om dit dan te doen bij de onderstaande nieuwe cryptovaluta’s

DASH 

DASH is een op blockchain gebaseerde peer to peer cryptocurrency die uit Bitcoin is gevorkt om snellere transacties aan klanten aan te bieden dan Bitcoin zou kunnen bieden. Het is overigens een gemengd woord voor digitaal geld. DASH is ook een bekende op blockchain gebaseerde cryptocurrency, of altcoin, die snellere bevestigingstijden biedt dan Bitcoin.

DRK

DRK-consensus is herontworpen van Proof-of-Stake of ETH 2.0 naar Proof-of-Honor (PoH), in navolging van andere miljardenprojecten zoals TON van Telegram en Quorum van JP Morgan. De grondgedachte achter de beslissing van ETH 2.0 (over EOS, TRON, Stellar, NEO, enzovoort) is dat ETH 2.0 is verbeterd voor hulpprogramma’s en wordt ondersteund door de grootste en sterkste gemeenschappen van ontwikkelaars over de hele wereld.

SXP

SXP is een cryptocurrency die The Swipe Wallet mogelijk maakt. Het is de bedoeling dat de Swipe-portemonnee Swipe-tokens SXP vereist om alle functies en het nut van de portemonnee uit te voeren, inclusief het gebruik van de services en het opnemen van geld. Gebruikers van de Swipe Wallet kunnen hun cryptocurrencies kopen, verkopen en betalen om eenvoudig te fiatteren in de Wallet-applicatie, evenals cadeaubonnen kopen en direct uitwisselen tussen alle ondersteunde activa.

My DeFi Pet

My DeFi Pet brengt traditionele game-ervaringen en DeFi-functies naar NFT-verzamelobjecten. Spelers kunnen monsters verzamelen, fokken, ruilen, vechten en deelnemen aan gelegenheden om lucratieve prijzen tot 100 duizend dollar per seizoen te garanderen. Monstergroei wordt beïnvloed door extra punten die je hebt behaald met je dagelijkse oefeningen door middel van API-integratie van applicaties van derden, bijvoorbeeld apps voor het volgen van de gezondheid en apps voor het streamen van muziek.

Aave

Een van de verschillende opkomende DeFi cryptocurrencies en een van de nieuwe cryptomunten in 2021, Aave is een gedecentraliseerd leenraamwerk waarmee gebruikers cryptobronnen kunnen lenen, krijgen en verkrijgen, allemaal zonder tussenpersonen. Aave draait op de Ethereum-blockchain en is eerder een systeem van slimme contracten waarmee deze bronnen kunnen worden gecontroleerd door een gedistribueerd netwerk van computers waarop de software wordt uitgevoerd.

Kava

Kava is een softwareprotocol dat verschillende cryptocurrencies gebruikt om gebruikers in staat te stellen middelen te krijgen en te lenen zonder de noodzaak van een traditionele financiële tussenpersoon. Langs deze lijnen wordt Kava gezien als een van de verschillende groeiende projecten voor gedecentraliseerd geld (DeFi). Desalniettemin, hoewel de meeste DeFi projecten op Ethereum draaien, is Kava eerder gebaseerd op Cosmos, een ontwerpkeuze waarvan de groep beweert dat het extra functionaliteit toevoegt.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie