Afbeelding
Foto: Pixabay

4 goede redenen om t-shirts te laten bedrukken

Partnercontent

Je kunt het zo gek niet bedenken, of je kunt het tegenwoordig personaliseren door het te laten bedrukken. Zo kun je ook t-shirts bedrukken, wat in verschillende situaties een erg leuk idee kan zijn. We geven vier goede redenen om je eigen t-shirts te laten bedrukken met een bijzondere tekst of opdruk.

Vrijgezellenfeest

Bij een vrijgezellenfeest is het de bedoeling om op te vallen. Het is immers (als het goed is) een unieke gelegenheid in het leven van de bruidegom, en dat is een uitstekend moment om op het beschamende af daar de aandacht op te bevestigen. Het is immers zo dat dat soort lolligheid erbij hoort als je een vrijgezellenfeest viert. Niet alleen kunnen de shirts het aanstaande huwelijk benadrukken, maar het helpt ook uitstekend om te laten dat je als groep bij elkaar hoort. Het is meteen ook een leuk aandenken aan deze bijzondere gelegenheid.

Kampioensfeest

Als je kampioen wordt, moet dat natuurlijk gevierd worden. Een bijzondere prestatie mag niet alleen gevierd, maar ook uitgedragen worden. Dat kan in de letterlijke zin door t-shirts te laten bedrukken ter viering van het kampioenschap waar men vervolgens het hele feest lang en misschien zelfs daarna nog trots in kan rondlopen.

Speciaal cadeau

Je hoeft natuurlijk niet altijd voor een hele groep t-shirts te laten bedrukken. Het is namelijk ook een hele leuke optie voor een speciaal cadeau. Weet je dat iemand ergens helemaal gek van is, dan kan dat inspiratie zijn voor een leuk t-shirt dat je kunt geven. Of wanneer iemand die je kunt iets bijzonders bereikt heeft, dan kun je een opdruk verzinnen die dat benadrukt waar de ontvanger trots in kan rondlopen.

Slim inhaken op actualiteit

Als je een beetje slim en ondernemend bent, kun je zelf geld verdienen aan t-shirts met je zelfbedachte opdruk. Bijvoorbeeld wanneer je op een slimme manier weet in te haken op de actualiteit. Een voorbeeld: in 2006 werd de Nijmeegse na één dag al afgelast. Dezelfde avond liepen er mensen rond met t-shirts met daarop ‘Nijmeegse 1-daagse 2006’. Met een beetje vernuft kun je zo aardig geld verdienen.

Dit zijn slechts enkele gelegenheden waarop t-shirts laten bedrukken een leuk idee kan zijn. Ook bij andere feestelijke gelegenheden kan het leuk zijn. Maar misschien wil je wel gewoon graag een boodschap uitdragen omdat je ergens tegen wilt protesteren. Ook dan kun je je eigen t-shirts laten bedrukken. 

advertentie
advertentie