Lenie van der Zande - Plus Voor Jou Reiki Master
Lenie van der Zande - Plus Voor Jou Reiki Master Lenie van der Zande

Reiki cursus in Wageningen

15 januari 2024 om 16:43 Zakelijk Deel je nieuws

In januari tot en met april worden er weer Reiki cursussen aangeboden in Wageningen. Wil jij dit jaar focus leggen en je zelfhelend vermogen herpakken? Volg dan een Reiki cursus.

Leer en ervaar Reiki

Het is mogelijk om een Reiki cursus te volgen in Wageningen. Plus Voor Jou, de praktijk voor meer balans in je leven, geeft deze cursussen. De dagcursus is kleinschalig van opzet en worden gegeven in Yoga- en opleidingscentrum De Weideblik. Master Lenie van der Zande geeft de cursussen. 

Naast het geven van cursussen Reiki is Lenie Reikitherapeut en kun je bij haar terecht voor diverse holistische behandelingen waaronder natuurlijk Reikibehandelingen. Lenie over Reiki: “Doordat ik Reiki integreerde in mijn leven, wist ik beter wat ik wilde. Nu ben ik zover om het ook over te dragen aan anderen die ook willen werken aan welzijn en meer balans.”

Cursus data

Er is nog ruimte bij de eerstvolgende cursus Reiki eerste graad is op donderdag 25 januari. Aanmelden kan tot dinsdag 22 januari. Kijk voor meer data, informatie en aanmelden op www.plusvoorjou.nl of neem telefonisch contact op met Lenie, 0645962528.

Wat is Reiki?

Reiki vindt zijn oorsprong in Japan en werd ontdekt en ontwikkeld door Dr. Mikao Usui aan het einde van de 19e eeuw. Usui bestudeerde oude geschriften en onderging een spirituele reis om de sleutel tot heling en verlichting te vinden. Uiteindelijk ontving hij de Reiki-energie op de berg tijdens een langdurig vasten en meditatie. 21 dagen lang! Hij ontwikkelde een systeem om anderen te leren hoe ze deze energie kunnen ontvangen en gebruiken om het zelfhelend vermogen te activeren. Dit Reiki systeem is een manier om universele levensenergie in actie stand te krijgen, in jou.

Neem vandaag nog contact op met Lenie van der Zande, Plus Voor Jou, www.plusvoorjou.nl.

advertentie
advertentie