Afbeelding

De Blauwe Bever zoekt vrijwilligers

25 maart 2020 om 17:19 Algemeen

Hopelijk is dan de ernstige situatie rond het coronavirus zodanig verminderd, dat ook de geplande vaarten kunnen worden uitgevoerd. 

WAGENINGEN - Binnenkort verlaat Safarischip De Blauwe Bever zijn winterlocatie. Het schip is dan klaar voor een mooi en nieuw vaarseizoen, waarbij zo’n zestig publieksvaarten en evenveel charters worden aangeboden.

De Blauwe Bever wordt gerund door ongeveer tachtig vrijwilligers. Door het succes van de afgelopen jaren is uitbreiding gewenst. Schippers, matrozen, maatjes en gidsen zijn altijd van harte welkom.

Op korte termijn is er behoefte aan:

Beheerder Catering
Iemand die de catering voor de verschillende vaarten kan organiseren/regelen. Aan boord worden versnaperingen en drankjes verkocht, bij speciale vaarten en charters worden ook wel lunches en hapjes aangeboden. Het overleggen met de klant, bestellen en het bewaken van de juiste leverdatum voor de catering is de hoofdtaak.  

Beheerder bedrijfskleding
De varende vrijwilligers , maar ook bestuur, adviseurs en een aantal ondersteuners draagt bedrijfskleding. Contact hierover met de vrijwilligers, leverancier, het bestellen, controleren en bewaken van de levering zijn de belangrijkste taken van deze medewerker.  

Beheerder Schip
Iemand die aan boord van het schip de boel op orde houdt, zorgt voor koffie als er geklust wordt, bevoorrading regelt en in ontvangst neemt als een soort scheepsvader of moeder. Handig als er mee geklust kan worden, maar niet direct noodzakelijk.

Een combinatie van functies is ook mogelijk.

Meer informatie over ons is te vinden op onze website www.deblauwebever.nl.

Geïnteresseerden kunnen zich melden of meer informatie vragen middels een bericht naar info@deblauwebever.nl.

advertentie
advertentie