Foto: Johan Mulder
Foto: Johan Mulder

Sinterklaas voor alle kinderen

Algemeen

WAGENINGEN - Sinterklaas is voor alle kinderen, ook voor de jongens en meisjes waarbij het financieel minder is. De kinderen die staan ingeschreven bij Speelgoedbank Wageningen krijgen allemaal een nieuw Sinterklaascadeau!

De Speelgoedbank

Speelgoedbank Wageningen is er voor kinderen uit gezinnen die moeten rondkomen met een klein budget. Zij staan ingeschreven bij de voedselbank of zijn bij de speelgoedbank aangemeld door hulpverleners. Ieder kwartaal kunnen ouders met hun kinderen langs komen om een aantal artikelen uit te zoeken en mee naar huis te nemen.

Feestdagen

De feestdagen zijn altijd lastig voor deze gezinnen, juist rond deze tijd waarin alles wat uitbundiger is en veel kinderen extraatjes krijgen.

Speelgoedbank Wageningen heeft in online speelgoedwinkel Lobbes een trouwe samenwerkingspartner gevonden. Al een aantal jaren zetten we samen een mooie actie op touw voor deze kinderen! Ook dit jaar gaan we er samen voor zorgen dat ook deze kinderen een feestje met cadeautjes kunnen vieren in december!

Sinterklaascadeau

Online speelgoedwinkel Lobbes uit Ede stelt voor ieder kind dat is ingeschreven een cadeau beschikbaar ter waarde van maximaal € 15,--.

Kinderen die staan ingeschreven bij de Speelgoedbank kunnen een top 3 cadeaulijstje maken en hun ouders mogen deze bij Speelgoedbank Wageningen inleveren. De lijstjes kunnen op 16, 20, 23 of 25 november 2017 ingeleverd worden.

De cadeautjes worden verzameld en zijn tussen 29 november en 1 december 2017 op te halen bij de Speelgoedbank in Wageningen.

Vanaf 13 november tot en met 5 december is Speelgoedbank Wageningen verboden terrein voor kinderen. Alleen ouders en/of verzorgers zijn in deze periode welkom om de cadeaus voor hun kind(eren) op te halen.

Meer informatie

Online speelgoedwinkel Lobbes: www.lobbes.nl
Speelgoedbank Wageningen: www.speelgoedbankwageningen.nl

advertentie
advertentie