Afbeelding

Presentatie en benefietmaaltijd

9 november 2016 om 09:23 Algemeen

WAGENINGEN - Op donderdagavond 17 november vertellen drie Wageningers over hun ervaringen in Jordanië dit afgelopen jaar. De presentatie wordt voorafgegaan door een Syrische benefietmaaltijd in het nieuwe pand van Vreemde Streken aan de Bevrijdingsstraat.
Annelies Heijmans en Anne van den Berg van de stichting ‘Wageningen helpt Syrische vluchtelingen in Irbid’ hebben dit voorjaar een congres bezocht van de Yarmouk universiteit. Daarnaast bezochten zij vluchtelingen in de stad Irbid met de organisatie Arab Woman Today.
Peter Korthof heeft als student Rampen Risico Management van Van Hall Larenstein stage gelopen in Amman bij de hulporganisatie Care International Jordan. Hij heeft steden en de grote kampen bezocht en gezien hoe Care hulp biedt en hoe de vluchtelingen leven.


Deelnemen aan de benefietmaaltijd kost 15 euro. Dit kan worden voldaan bij aankomst vanaf 17.30 uur in Vreemde Streken (naast de Copyshop). Opgeven uiterlijk 15 november kan via het e-mailadres wageningen.irbid@gmail.com. Om 18.15 uur start de maaltijd.
De presentatie vindt plaats in Thuis aan de Stationsstraat 32. Deze wordt gegeven in het Engels, omdat de stichting samenwerkt met Amnesty International Wageningen, waar veel internationale studenten actief zijn. De start van de lezingen is om 20.00 uur, koffie thee om 19.30 uur. De toegang is gratis.

advertentie
advertentie