Afbeelding

Krontjong muziek

Algemeen

WAGENINGEN - Op zaterdag 5 november is er weer ‘Rumah Kita presenteert’, met dit keer als thema ‘Krontjong muziek’. Vanaf 14.00 uur is iedereen van harte welkom op Plein 15 augustus 1. Tijdens ‘Rumah Kita presenteert’ brengen bewoners de verhalen van eerdere generaties voor het voetlicht zodat deze verhalen niet verloren gaan.
Met de themamiddagen wil Rumah Kita dan ook een bijdrage leveren aan het vastleggen, behouden en uitdragen van het Indisch en Moluks cultureel erfgoed aan volgende generaties. Jongeren uit de Indische en Molukse gemeenschap zijn in het bijzonder ook van harte welkom. Daarnaast zijn de themamiddagen ook gewoon gezellig en draait het om de ontmoeting tussen bewoners, hun familie en bezoekers uit heel het land.
Krontjong kenners zeggen dat Krontjong muziek recht uit het hart komt. Bijzondere muziek met daarin verborgen het gevoel van een heimwee naar een ver gelegen moederland. Na afloop van de muziekuitvoering om circa 17.00 uur kan er gezamenlijk een Nasi Rames maaltijd worden gegeten in het mooie restaurant. Voor het bijwonen van ‘Rumah Kita presenteert Krontjong’ kunt u zich opgeven via e-mailadres:rumahkitapresenteert@zinzia.nl. De toegangsprijs is 5 euro per persoon. Geef bij het aanmelden ook aan of u na afloop wilt deelnemen aan de Nasi Rames maaltijd. Deze maaltijd kost 12,50 euro per persoon.

Bij aanmelding voor deze culturele middag graag vermelden, het aantal personen en voor de maaltijd het aantal deelnemers.

advertentie
advertentie