Politie Waangeningen
Politie Waangeningen LEEFfestival

LEEFfestival 2022: De kleedjeseditie, op 3 juli 2022

Lokaal Deel je nieuws

Op zondag 3 juli 2022 zullen – voor het eerst sinds drie jaar - opnieuw muziek, zang, dans, beeldende kunst, acrobatiek en alle mengvormen hiervan te bewonderen zijn in de binnenstad van Wageningen. Het 38e LEEFfestival “De Kleedjeseditie” vindt dan plaats op de Markt en een deel van de Hoogstraat in de binnenstad van Wageningen. Het festival is gratis toegankelijk.

Het LEEFfestival is een straattheaterfestival in de binnenstad van Wageningen. De organisatie wil de drempel om cultureel actief te worden zo laag mogelijk maken en kiest daarom bewust voor een brede programmering, waarbij zowel professionals als amateurs vertegenwoordigd zijn. Workshops, publieksparticipatie en initiatief van het publiek kenmerken het festival. Zie voor meer informatie:www.leeffestival.nl; of Instagram/Facebook: Leeffestival.

Verschillende acts staan te trappelen om hun kunsten weer te vertonen.

- Ill Skill Squad met Breakdance en Bollywood

- Guido Soeteman; poëet, Spoken Word

- Metaalklankklink een workshop muziekinstrumenten maken met Remco de Kluizenaar.

- Parkour; freerunning

- SpelenmaaR van het Creatiefhuis

- Sampa met workshop Djembé en met muziekduo

- Rollatres; animatie-act

- Circusschool met Poi’’s

Dit jaar verlagen we de drempels nog meer dan anders! Geen podia, geen megaspellen, geen vrachtwagens vol spullen maar juist een grootse verzameling van kleine leuke gedreven dingen. Bezoekers én artiesten dragen samen bij aan het slagen van dit kleedjesfeest. Bezoekers: neem je kleedje mee en speel een spel of ga lekker picknicken. In coronatijd een nieuwe hobby opgedaan of een tof instrument leren bespelen? Laat het zien op je kleedje en deel je passie.

advertentie
advertentie