Afbeelding

LEEFfestival

2 maart 2020 om 20:25 Algemeen

WAGENINGEN - Op zondag 5 juli zullen muziek, zang, dans, beeldende kunst, acrobatiek en alle mengvormen hiervan te beleven zijn in de binnenstad van Wageningen. Het 38ste LEEFfestival, met als thema ‘Ondersteboven’, vindt dan plaats in het centrum van Wageningen. Het LEEFfestival is gratis en vrij toegankelijk.

Ieder jaar tuigen de vrijwilligers van het festival met een kleine investering een groots theater op. Zowel de bezoekers, als artiesten en vrijwilligers zijn ieder jaar onder de indruk van wat er wordt neergezet. Artiesten worden gestimuleerd om het publiek actief te betrekken bij hun voorstelling en er wordt inmiddels ook al weer hard gewerkt aan nieuwe XXL spellen voor op straat. Er valt voor iedereen wat te beleven.

Het LEEFfestival is een jaarlijks terugkerende straattheaterfestival in de binnenstad van Wageningen. De organisatie wil de drempel om cultureel actief te worden zo laag mogelijk maken en kiest daarom bewust voor een brede programmering, waarbij zowel professionals als amateurs vertegenwoordigd zijn. De inschrijving voor acts is geopend. Zowel amateurs, als professionals kunnen zich aanmelden via www.leeffestival.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie