Burgemeester Floor Vermeulen overhandigt aan WAVV-trainer Moslin Adnane een fraaie kampioenstaart. De selectie, met de kampioensmedailles om de nek kijkt trots toe.
Burgemeester Floor Vermeulen overhandigt aan WAVV-trainer Moslin Adnane een fraaie kampioenstaart. De selectie, met de kampioensmedailles om de nek kijkt trots toe. Dick Martens

‘De trots van Wageningen’

Voetbal

WAGENINGEN Dat WAVV vorige week kampioen is geworden zal vrijwel geen Wageningse voetballiefhebber zijn ontgaan. Na de 2-1 overwinning op SDOO werd het kampioenschap van de 4e Klasse B, meer dan uitbundig gevierd. Maar de festiviteiten kregen in het laatste thuisduel van deze competitie nog een fraai vervolg. Allereerst werden voorafgaand aan het uiteindelijk met 2-0 van Uchta gewonnen duel, door KNVB-ambassadeur Nico van der Ham en zijn echtgenote de kampioensmedailles uitgereikt en vervolgens zette Wageningens burgemeester Floor Vermeulen letterlijk de kers op ‘de kampioenstaart’.

Dick Martens

,,Heel Wageningen is trots op jullie”, glunderde ook Vermeulen. ,,Super knap van het hele team, dat jullie in het eerste volledige seizoen na corona kampioen geworden zijn en promoveren naar de 3e Klasse.” Ook wethouder van sport Anne Jansen deelde in de feestvreugde, weliswaar niet ‘live’ aanwezig, maar inbellend vanuit haar vakantieadres in Drenthe, feliciteerde zij de kampioenen. De fraaie zonnebloemen die vervolgens aan de spelers en de staf werden uitgereikt maakten de ‘zonnige’ huldiging compleet.

advertentie
advertentie