Afbeelding

Valentijnsdag in Wageningen: Ontdek de liefdevolle posters die het centrum sieren!

10 februari 2024 om 17:24 Overig

WAGENINGEN “Ik word zo blij van je als ik je zie!”. Op 14 februari is het weer Valentijnsdag, de dag dat je de liefde kunt verklaren aan stille en minder stille geliefden. Ook in Wageningen centrum wordt er door de ondernemers van alles aan gedaan met als doel je uit te dagen de liefde te verkondigen en voor je liefde uit te komen!

Naast een doos met heerlijke chocolade, bloemen of een lekker geurtje zijn er veel meer manieren om op een leuke manier contact te zoeken met jouw Valentijn.

Veel restaurants hebben een speciaal Valentijns menu waarbij samen romantisch genieten gegarandeerd is, ook veel winkels staan klaar met kleine of grote cadeaus om Valentijn voor je te winnen.

Om je extra te ondersteunen, hangen er bij veel winkels en horeca door Wageningen centrum posters met een quote op maat, vaak passend bij de betreffende ondernemer.

Bij een opticien hangt bijvoorbeeld een poster met de quote “Ik zie het vlijmscherp, jij bent mijn Valentijn”. Of bij een schoenenwinkel “Valentijn, ik trek de stoute schoenen aan”, bij een onderdelenwinkel “Valentijn, ik ben het onderdeel dat mist in je leven!”. Of bij een restaurant “Lieve Valentijn, wil je me ontmoeten bij de Kater? Daar krijg je echt geen spijt van”.

Dus wil je inspiratie opdoen of gewoon even slenteren door het centrum van Wageningen, ga dan posters kijken en laat niet alleen liefde maar ook inspiratie je hart vullen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie