Jolanda Qualm (links) en Ymke Ackerman organiseren in 'hun' Vital Energy Center onder het motto: 'Back to the Mat' een 'Open Week'.
Jolanda Qualm (links) en Ymke Ackerman organiseren in 'hun' Vital Energy Center onder het motto: 'Back to the Mat' een 'Open Week'. Dick Martens

‘Back to the Mat’ bij Vital Energy Center

8 september 2023 om 10:54 Overig

WAGENINGEN In deze tijd van het jaar worden er weer veel activiteiten hervat. Daarbij is het naast de alledaagse drukte ook belangrijk ‘jezelf niet te vergeten’. Daarom organiseert Vital Energy Center de ‘Back to the Mat’ Open Week met een 7-daagse uitdaging om je yoga routine weer op te pakken.

,,Mensen vinden het lastig om routine op te bouwen”, legt Ynske Ackerman, die samen met Jolanda Qualm sinds drie jaar het Vital Energy Center aan de Industrieweg 21 in Wageningen, runt. Om daarbij te kunnen helpen en om te laten zien wat de mogelijkheden bij ons yogacentrum daartoe zijn, houden we van 11 tot en met 17 september een ‘Open Week’. Wij bieden een ruim aanbod in groeps- en privélessen aan. Van yoga tot personal training, van therapieles in kleine groepjes, tot workshops en cursussen. We hebben een unieke en moderne yogalocatie met een aantal sfeervolle zalen en zelfs een voor yogalessen ingericht schitterend dakterras met lounge mogelijkheden.”

Ynske en Jolanda hechten er veel waarde aan, dat de mensen zich bij Vital Energy Center ‘thuis voelen’. ,,Dat vinden wij belangrijk, maar ook dat zij persoonlijke begeleiding krijgen en geïnspireerd worden. Je hoeft niet gevorderd, soepel en sterk te zijn om te beginnen. Wij hebben alle kennis en de docenten in huis om hierbij te helpen. Ook bieden wij ‘community-lessen’ aan. Elke zaterdagochtend kan er op donatiebasis deelgenomen worden en is gratis lesdeelname een optie. Naast diverse yogalessen geven wij ook Boksen, Qi Gong, Vinyasa, Do-in, Flow, Handstand basics en Acro-lessen.”

De Kick-Off van de Open Week is op 11 september. ,,We sluiten op 17 september af met een workshop Divine Sounds, ‘de helende kracht van Adem en Klank’ met Linda in Twilight en Sabrina Yashoda. Kaarten daarvoor zijn verkrijgbaar via onze website. Mensen die deelnemen in de Open Week en in die week iedere dag minimaal 1 les volgen maken ook nog eens kans op een gratis ‘unlimited maandabonnement’ of een gratis deelname aan de klankworkshop op zondag 17 september. Alle lessen in de Open Week zijn gratis. Vooraf aanmelden is wel nodig, de gratis les kan worden geboekt via het lesrooster op onze website: www.vitalenergycenter.nl of M: info@vitalenergycenter.nl / T: +31 6 29336060.”

Dick Martens
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie