Afbeelding
Foto door Rick Hyne via Unsplash

Verschillende soorten werkbroeken!

2 maart 2023 om 10:21 Partnercontent

Bent u op zoek naar verschillende soorten werkbroeken? Dat is een verstandige investering! Werkbroeken staan namelijk een stuk netter, werken veiliger en vallen meer op. Door te kiezen voor het bedrukken van deze broeken, kunt u ze ook nog eens personaliseren of vormgeven aan de hand van uw eigen huisstijl. Dat staat professioneel en is persoonlijker! Er zijn verschillende soorten werkbroeken op de markt verkrijgbaar, van diverse merken van topkwaliteit. Bij een bedrijf als Bevazet heeft u een ruim assortiment en kunt u gauw zelf de voordelen van deze broeken ervaren. Of u nu op zoek bent naar slechts enkele losse stukken als particulier of een volledige kledinglijn voor uw bedrijf, investeren in goede werkkleding of werkbroeken is altijd een goed idee!

Soorten werkbroeken

De ene werkbroek kopen is de andere niet, er zijn dan ook veel verschillende soorten op de markt. Welke soort voor u het handigst is, hangt af van het soort werk dat u doet en de omstandigheden waarin u werkt. Bent u veel buiten, ook in de koude maanden? Dan wilt u natuurlijk een werkbroek die u lekker warm houdt, om te voorkomen dat u uw werk vroegtijdig moet stoppen omdat de temperatuur te onaangenaam wordt. In de zomermaanden kan het dan juist weer handig zijn om te kiezen voor een korte werkbroek. Werkt u daarentegen veel met gevaarlijke stoffen, of met gereedschap dat hoge temperaturen bereikt? Dan is het belangrijk om uzelf en uw huid goed te beschermen, bijvoorbeeld met werkbroeken die veel bedekken. In dat geval kan een werkoverall ook een verstandige keuze zijn. De regel is over het algemeen: bedenk eerst goed waar u de broek voor nodig heeft, voordat u een werkbroek aanschaft!

Werkspijkerbroeken

Werkspijkerbroeken zijn een soort werkbroek met de meest casual look, en daarom voor de meeste werknemers een prettige keuze. Toch zijn deze broeken heel anders dan normale spijkerbroeken. Gewone spijkerbroeken zijn minder goed bestand tegen schade en slijtage, waardoor ze minder praktisch zijn om in te werken. Een werkspijkerbroek is daarentegen gemaakt van stevig materiaal en heeft soms meerdere zakken, waardoor u meer klein gereedschap op zak mee kunt nemen. Zeker voor particuliere klussers zijn deze spijkerbroeken een uitstekende keuze, omdat ze beter beschermen dan een gewone spijkerbroek! Daardoor gaan ze langer mee en hoeft u minder bang te zijn voor letsel. 

Korte werkbroeken

Een handige werkbroek die vaak wordt vergeten, is de korte werkbroek. Misschien bent u voor uw werk veel buiten, ook in de zomermaanden. Dan wilt u natuurlijk wel netjes voor de dag komen, maar niet te veel last hebben van hitte. Zeker de laatste jaren hebben we steeds hetere en drogere zomers, waardoor gewone lange werkbroeken niet altijd meer volstaan. Door een korte werkbroek te kiezen heeft u nog steeds kleding van materiaal dat lang meegaat, maar u heeft het er ook lekker koel door! Dat werkt een stuk prettiger en voorkomt bovendien ook oververhitting. Er is niets zo vervelend als onwel worden doordat u het te heet heeft gehad tijdens het werk. Met een korte werkbroek is uw uitstraling nog steeds professioneel, maar heeft u geen last van de warmte. 

Werkoveralls

Een ander soort werkbroek is de werkoverall. Deze is erg populair, omdat u dan met één kledingstuk volledig voorzien bent. U hoeft eronder slechts een T-shirt aan of een jas eroverheen, verder bent u al helemaal aangekleed! Dat maakt de werkoverall ook nog eens erg veilig. Hij bedekt het lichaam namelijk goed waardoor er een kleinere kans is op verwondingen. Ook zit een werkoverall erg lekker, waardoor het zeer comfortabel werken is. Wilt u voor uw hele bedrijf werkoveralls bestellen? Dan kunt u ze zelfs personaliseren. Overalls met op elke rug het logo van uw bedrijf en de naam van een medewerker zien er niet alleen mooi uit, maar zijn ook erg praktisch omdat u goed te herkennen bent!

Veiliger werken met een werkbroek!

Misschien trekt u vaak gewoon oude kleding aan wanneer u aan het werk gaat. Deze kleding mag immers vies worden en het is niet erg als deze licht beschadigd raakt. Echter is oude kleding vaak niet meer in een goede staat en vertoont het vaak sporen van slijtage. Dat kan gevaarlijk zijn, bijvoorbeeld wanneer u werkt met scherp gereedschap, heet gereedschap of andere bijtende stoffen. Een ongeluk zit in een klein hoekje en voor u het weet, is het door uw oude broek gedrongen… Om uzelf te beschermen is een werkbroek heren daarom een goede keuze. Deze broeken zijn gemaakt van steviger materiaal, waardoor ze beter tegen een stootje kunnen en uw huid goed beschermen. Dat is veiliger én verantwoorder werken, voor zowel uzelf als voor eventuele werknemers! 

Werkbroek laten bedrukken

Wilt u de werkbroeken helemaal laten personaliseren, dan kunt u ervoor kiezen om de verschillende soorten werkbroeken te laten bedrukken. Dit kunt u bijvoorbeeld doen met de naam van uw bedrijf, maar ook met het logo of een opvallende slogan. U kunt zelf de huisstijl van uw bedrijf overbrengen op uw werkkleding, door alles in hetzelfde lettertype en dezelfde kleuren te laten drukken. Zo ontstaat er een mooi uniform, een mooi geheel en bent u goed te herkennen voor klanten! Een bedrukte werkbroek is daarnaast ook een leuk cadeau voor een collega, vriend of familielid dat graag klust. Bijvoorbeeld voor een verjaardag of andere gelegenheid. Zo weet u zeker dat ze veilig aan het werk zijn!

Een duurzame investering

Een goede werkbroek, ongeacht welke soort, is ook nog eens een duurzame investering. Gewone kleding is namelijk niet gemaakt om dagelijks fysiek in te werken. Knieën van normale broeken slijten bijvoorbeeld een stuk sneller, waardoor ze eerder moeten worden vervangen. Op den duur kan u dat veel geld kosten. Goede werkbroeken zijn echter gemaakt van stevigere materialen, waardoor ze langer meegaan en beter tegen omstandigheden kunnen waarin ze veel en intensief worden gebruikt. Zeker wanneer ze gemaakt zijn van duurzame materialen, zoals de broeken van Bevazet, zijn ze een slimme investering. Op den duur verdienen ze zichzelf terug, omdat ze zoveel langer meegaan. Kies daarom voor de vele voordelen van goede werkkleding en kies voor degelijke werkbroeken. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie