Afbeelding

Gezellige nieuwjaarsborrel ondernemers WOC

15 januari 2019 om 11:53 Algemeen

Een volle Capitulatiezaal van Hotel De Wereld was woensdagavond 9 januari het toneel van de nieuwjaarsborrel van het Wagenings Ondernemers Contact (WOC). Ondernemers, politici, functionarissen van de WUR en relaties van het WOC wensten elkaar al het goeds voor het nieuwe jaar.

WAGENINGEN - WOC-voorzitter Sjirk Bijma begon zijn toespraak met het overbrengen van de hartelijke groeten aan wethouder Lara de Brito. “We missen haar vanavond omdat zij herstellende is van een behandeltraject voor een vervelende ziekte. Gelukkig hebben de artsen haar een positief bericht kunnen geven. Vanaf deze plaats willen we haar nogmaals laten weten dat we met haar meeleven.”

Bijma memoreerde vervolgens enkele hoogtepunten van het afgelopen jaar. Het gaat namelijk goed met WOC. De belangenvereniging voor Wageningse ondernemers is gegroeid met een twintigtal nieuwe leden. Het maandelijkse Ondernemerscafé in Onder de Linden is een daverend succes. Verder noemde hij het aanbieden van het communiqué aan de gemeenteraad en B&W, de uitreiking van het eerste revolving fund aan de stichting Stichting Herstel Bergpoortbrug en de constructieve meeting met de W12 in het Arboretum.

advertentie
advertentie