Afbeelding

Sportmarkt

Algemeen

WAGENINGEN - Op zondag 9 oktober organiseert Sportservice Wageningen in samenwerking met RTV Rijnstreek en Evenementen & Organisatieteam Wageningen een sportmarkt. De sportmarkt zal plaats vinden in en rondom de Olympiahal (Olympiaplein 13, Wageningen). De dag zal feestelijk geopend worden om 12.00 uur en zal doorgaan tot 17.00 uur. De sportmarkt is ter lancering van de WageningenPas. Heb je een WageningenPas, dan krijg je korting bij verschillende winkels, restaurants, instellingen en andere adressen in de gemeente Wageningen. Een belangrijk onderdeel van de WageningenPas is sport. Om sport in Wageningen te promoten hebben een groot aantal sportaanbieders een speciaal aanbod gedaan voor WageningenPas houders. Op de sportmarkt van 9 oktober zullen al deze sportaanbieders dit aanbod promoten.


Naast dat het een gezellige markt is op 9 oktober met informatie over vrijwel alle sportaanbieders uit Wageningen, zal er ook volop leuke activiteiten zijn om te doen. Er is een heel dagprogramma met diverse sporten die je kunt uitproberen deze dag: onder andere calisthenics, volleybal, judo, bootcamp verschillende stijlen dans, dynamic tennis enzovoort. De WageningenPas is voor volwassenen, maar de markt is voor jong en oud.

Wees 9 oktober dus welkom voor een gezellige en sportieve dag. Voor meer informatie contact met Nicolette Piscaer via 06 - 528 88 245 of nicolette.piscaer@sportservice-wageningen.nl.

advertentie
advertentie