Afbeelding
Foto door Life Of Pix via Pexels

De beste banen om buiten te werken

17 mei 2022 om 07:19 Partnercontent

Het heeft zo zijn voordelen om buiten te werken. Je zit namelijk niet de hele dag in kunstmatige lucht, terwijl je in de zomer lekker kan werken aan je tint! Maar dan kan men zich natuurlijk afvragen wat de ideale beroepen zijn om buiten te werken. Mensen hebben immers andere voorkeuren, en zullen dan ook waarschijnlijk wel willen dat de baan nog prima te doen is. 

Als een bouwvakker

Zelfs het beroep als bouwvakker heeft meerdere takken waar je heerlijk buiten kan werken. Misschien zou je het liefst bakstenen of blokken natuursteen willen vermetselen? Dan zou metselaar een goede optie voor jou kunnen zijn, waar je ook eventueel een metselaarsteken kan aanbrengen.

Een andere optie zou kunnen zijn als je geniet van het coördineren van bouwactiviteiten en deze te realiseren. In dat geval zou een baan als aannemer het best bij jou passen! Iets vergelijkbaars daarbij is een bouwinspecteur. In zo een soort geval ben je verantwoordelijk voor het toezicht op bouwprojecten en handhavingszaken. Je zal dan regelmatig bouwprojecten bezoeken en controleren of het werk conform de wet-en regelgeving wordt uitgevoerd. Ook handel je handhavingsvragen en -verzoeken af, bijvoorbeeld: ‘Mag in deze tuin zomaar iets gebouwd worden?’. Dit soort vragen kunnen zowel van de gemeente komen als van de inwoners. 

Je zou er ook voor kunnen kiezen om timmerman te worden, waardoor je beroepsmatig met houtbewerking bezig houdt. Je zal dan werken aan nieuwbouw en/of onderhoud aan houten vloeren, wanden, dakconstructies, kozijnen, deuren en ramen. Wel is het eerlijk om te zeggen dat je wel affiniteit nodig hebt om deze banen te hebben. Je zult waarschijnlijk niet ver komen in deze branche als je geen affiniteit hebt met klussen. Maar het voordeel is wel dat je grotendeels van de tijd lekker van de buitenlucht kunt genieten!

Andere type banen

Een andere optie is om een postbezorger te worden! Als postbezorger ben je constant in beweging, waardoor je je nooit zorgen hoeft te maken of je vandaag wel genoeg hebt bewogen. Je werkt dus niet alleen in de buitenlucht, maar het is ook nog eens gezond! Aangezien op sommige dagen er helemaal geen post bezorgd wordt, kan jij veel dagen vrij nemen. Een postbezorger worden heeft dus zijn voordelen.

Je kan ook als deur aan deur verkoper werken. Je hebt dan namelijk veel vrijheid om op jouw eigen tempo in de buitenlucht te werken. Je gaat langs veel verschillende huizen, met de potentie om veel geld te verdienen. Mocht je op zoek zijn naar zulk soort vacatures in Wageningen kan je zoeken naar “Vacatures Wageningen”. Anders kan je gewoon op internet andere normale vacatures zoeken. Zo kan je op een ideale manier buiten werken!

advertentie
advertentie