Afbeelding
Shutterstock

Hoe je een luxueus tintje aan je huis kan geven

Partnercontent

Je hebt waarschijnlijk die luxe huizen in tijdschriften of op tv gezien en bij jezelf gedacht: “Hoe creëren ze zo’n luxe uitstraling?” Het is niet zo moeilijk als je denkt. Met een paar eenvoudige veranderingen kan je jouw huis een luxueuze uitstraling geven waarvan jouw gasten onder de indruk zullen zijn. In dit artikel bespreken we een paar manieren waarop je een luxe uitstraling aan jouw huis kan toevoegen.

Stalen schuifdeuren

Wil je jouw  huis een luxueuze uitstraling geven? Dan zijn stalen schuifdeuren een geweldige manier om dat te doen. Ze zien er niet alleen stijlvol en elegant uit, maar zijn ook ongelooflijk duurzaam en praktisch.

Bovendien zijn ze verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, zodat je de juiste kan kiezen die bij jouw inrichting past. Of je nu gaat voor een klassieke metalen afwerking of iets uniekers, zoals hout of een bronzen kleur, stalen schuifdeuren zijn een geweldige manier om wat luxe aan jouw huis toe te voegen.

Gouden accenten

Goud is zo’n luxueuze kleur, vind je niet? En het is de perfecte manier om een vleugje glamour aan je huis toe te voegen. Er zijn veel manieren om gouden accenten toe te voegen aan uw inrichting. Je kan bijvoorbeeld een paar vergulde lijsten aan de muur hangen of een meubelstuk kiezen met een gouden afwerking.

Verven van de muur

Je wil jouw huis een luxueus tintje geven, maar je weet niet zeker waar je moet beginnen. Een geweldige manier om dit te doen is door jouw muren een andere kleur te geven.

Donkere kleuren kunnen een ruimte kleiner en intiemer doen aanvoelen, terwijl lichte kleuren een ruimte groter en opener kunnen doen aanvoelen. Als je op zoek bent naar een manier om wat glamour toe te voegen aan jouw huis, overweeg dan om jouw muren bijvoorbeeld donkergroen of koninklijk blauw te verven.

Toevoeging van luxe stoelen of bank

Het toevoegen van een luxueus tintje aan jouw huis hoeft niet duur te zijn. In feite zijn er een paar eenvoudige manieren om voor weinig geld een vleugje luxe toe te voegen. Eén manier is het toevoegen van luxe meubilair. Je kan bijvoorbeeld een paar dure stoelen of een pluche bank in jouw woonkamer zetten.

Een grote spiegel in de woonkamer

Wil je een vleugje luxe aan jouw huis toevoegen zonder al te veel geld uit te geven? Een manier om dit te doen is door een grote spiegel toe te voegen aan de woonkamer. Niet alleen zal de spiegel de kamer groter doen lijken, maar hij zal ook helpen om een luxueuzer gevoel te creëren.

Hang een mooie kroonluchter aan het plafond

Als je een vleugje luxe aan uw huis wil toevoegen, kan je overwegen een mooie kroonluchter aan het plafond te hangen. Een goed gekozen kroonluchter kan de uitstraling van een kamer echt verbeteren, en het is een geweldige manier om een statement te maken.

Bij het kiezen van een kroonluchter moet je met veel factoren rekening houden. Denk allereerst aan de grootte van de kamer. Een grote kroonluchter past niet in een kleine kamer, terwijl een kleine kroonluchter in een grote kamer misschien niet genoeg opvalt.

Denk ook aan de stijl van jouw huis. Heb je een traditionele stijl, ga dan voor een kroonluchter in traditionele stijl. Heb je een moderne stijl, ga dan voor een kroonluchter in moderne stijl. En als je niet zeker weet welke stijl je hebt, kies dan voor een klassieke stijl.

advertentie
advertentie
Afbeelding
SAM Plein De Roghorst stimulans voor buiten sporten en spelen 15 uur geleden
Afbeelding
WSDV Gelders damkampioen 5 feb, 09:57
Afbeelding
Nederlandse tafeltennisters in Wageningen onderuit tegen frankrijk 3 feb, 19:42
Afbeelding
Tips om jezelf voor te bereiden op carnaval 3 feb, 08:03
Afbeelding
WSDV-motor draait op volle toeren 1 feb, 12:14
Afbeelding
Op eigen houtje, vrouwen in Elfstedentocht 1 feb, 12:11
Afbeelding
Wageningen eert zijn sporters 31 jan, 11:49