Na het laatste fluitsignaal stortten de Wageningen-spelers dodelijk vermoeid ter aarde. De ploeg van trainer Marcel Nijhuis moest in het duel met Lienden keihard knokken voor het uiteindelijke punt (0-0).
Na het laatste fluitsignaal stortten de Wageningen-spelers dodelijk vermoeid ter aarde. De ploeg van trainer Marcel Nijhuis moest in het duel met Lienden keihard knokken voor het uiteindelijke punt (0-0). Nico Kneepkens

Geen doelpunten bij WVV Wageningen - Lienden

7 november 2021 om 08:30 Voetbal

WAGENINGEN  Hoewel er geen doelpunten vielen bij het duel in de 4e Klasse B tussen WVV Wageningen en het bezoekende Lienden kon Wageningen-trainer Marcel Nijhuis prima leven met de uiteindelijk ‘brilstand’.

Dick Martens

,,We hebben keihard voor dat punt moeten knokken”, blikt Nijhuis terug. ,,Lienden is gewoon een goede ploeg en de nummer drie op de ranglijst. En als je dan ziet, dat mijn jongens echt als leeuwen hebben gevochten, tot het gaatje zijn gegaan, dan ben ik trots en tevreden met dat punt. Verdedigend, met een prima keepende Demy van der Hurk als betrouwbaar slot op de Wageningse deur, stond het als een huis. We hebben praktisch geen kansen weggegeven en dat terwijl Lienden veel druk op onze verdediging zette. Buiten een schot op de lat zijn zij ook niet gevaarlijk geweest. Ook na rust deden we het prima en kregen zelfs nog wat counter-kansen. We hadden het vanmiddag gewoon goed voor elkaar, dat geeft vertrouwen richting de volgende wedstrijden. Jammer, dat we volgende week geen wedstrijd hebben, we zitten nu in een prima fase, dan wil je het liefst zo snel mogelijk weer aan de bak, die flow vasthouden. Dan moeten we die maar een weekje langer vasthouden.”

Afbeelding
advertentie
advertentie