ONA'53 aanvaller Kevin van Woerkom neemt het doel van tegenstander Terschuurse Boys onder vuur. Gerard Vos

ONA’53 pakt volle winst in slotminuut

7 november 2021 om 08:40 Voetbal

WAGENINGEN In de derde klasse B vierde ONA’53 de eerste thuiswinst. De ploeg van trainer Martin Mol won na een doelpuntloze eerste helft uiteindelijk met 2-1 van het bezoekende Rood Wit ‘58.

Dick Martens

Het duel leek op een 1-1 gelijkspel uit te draaien, maar het was de mee opgekomen centrale verdediger Bjorn Mol die met een fraaie treffer, diep in blessuretijd, er alsnog voor zorgde dat de drie punten in Wageningen bleven (2-1). ,,Hoewel we met name voor rust niet ons beste spel lieten zien, vond ik onze overwinning wel verdiend”, blikt Mol terug op de winstpartij. ,,Na rust speelden we beter, streden echt voor de winst en dan wint het betere voetbal uiteindelijk gelukkig toch nog.” Na ruim een uur spelen was het Jeffrey Slenters die een voorzet van Kevin van Woerkom op de juiste waarde schatte (1-0), maar tien minuten later bracht Bram van Meerveld met een geweldige uithaal beide ploegen weer naast elkaar (1-1). Maar in extremis, de 93e minuut, zorgde Bjorn Mol voor een van trots glimmende vader Martin en een geweldige ontlading bij zijn ploeggenoten en de ONA-supporters (2-1).

Trotse vader

,,Natuurlijk ben ik trots op Bjorn, maar ik wil wel benadrukken, dat deze overwinning bovenal een echte teamprestatie is, daarom mijn complimenten aan de hele groep. Een fraaie winstpartij en een mooie revanche op onze nederlaag van vorige week (3-1 verlies bij Terschuurse Boys)”, aldus een trotse vader Mol tot besluit.