Spelmoment uit de wedstrijd WAVV-Kesteren. Het duel in de 4e Klasse B werd door de thuisclub met 3-0 gewonnen. Dick Martens

WAVV blijft ongeslagen koploper

27 november 2021 om 19:16 Voetbal

WAGENINGEN WAVV heeft ook in het thuisduel tegen Kesteren haar ongeslagen status in de 4e Klasse B behouden. De ploeg van trainer Moslin Adnane kwam in het achtste competitieduel niet echt in de problemen. Bij rust leidden de Wageningers, door twee rake kopballen van aanvalsleider Davey Jansen al met 2-0. In het tweede bedrijf bezegelde een fraaie treffer van aanvoerder Luc Dolphijn het definitieve lot van de gasten: 3-0.

Dick Martens

TACTIEK ,,Een prima overwinning”, aldus een tevreden Adnane na afloop. ,,Vooral voor rust heb ik van mijn ploeg genoten. Zij voerden de door ons samen afgesproken tactiek, het vroeg druk zetten als Kesteren aan de bal was, perfect uit. Jammer dat het wel wat lang duurde voor we scoorden, maar met die 2-0, die vlak voor rust tot stand kwam ga je toch wat lekkerder richting kleedkamer.”

EERSTE PLAATS Ook na rust was de thuisclub veelal de bovenliggende partij. ,,Ook in de tweede helft zijn we de tegenstander zoveel mogelijk op blijven jagen”, vervolgt Adnane. ,,Zij wilden toch wat forceren, waardoor wij nog meer ruimte kregen. We hebben dat bij vlagen prima uitgespeeld, maar ook nu was het weer wat lang wachten op de uiteindelijke 3-0. Maar al met al ben ik tevreden. We zijn- en blijven de koploper. En als de KNVB eventueel gaat besluiten om de competitie, omdat er nu ook niet meer getraind kan worden, stil te leggen, dan beginnen we volgend jaar ‘gewoon’ op de eerste plaats. Die plaats streven we ook na, want het kampioenschap is en blijft ons doel.”