Zouhair Tamoussat (midden met bril) wordt met ingang van het komend seizoen (2023-2024) de nieuwe trainer van SKV. Hij volgt Jan Gaasbeek (uiterst links), wiens contract niet werd verlengd, op.
Zouhair Tamoussat (midden met bril) wordt met ingang van het komend seizoen (2023-2024) de nieuwe trainer van SKV. Hij volgt Jan Gaasbeek (uiterst links), wiens contract niet werd verlengd, op. Richard Antonysen

Zouhair Tamoussat volgt Jan Gaasbeek op bij SKV

17 januari 2023 om 21:22 Voetbal

WAGENINGEN De TC en het Bestuur van SKV hebben een akkoord bereikt met Zouhair Tamoussat (32 jaar). Dat maakte de club bij monde van Dick van Kleef, lid van de Technische Commissie dinsdagavond bekend. ,,Zouhair wordt met ingang van het komend seizoen (2023-2024) de trainer coach van SKV 1.” Hij volgt daarmee Jan Gaasbeek op wiens contract niet werd verlengd.

Dick Martens

De inwoner van Wageningen is een overeenkomst aangegaan voor één seizoen met een optie voor nog twee seizoenen.

De ambitieuze Tamoussat heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan als speler maar ook als  trainer-coach bij Bennekom en De Graafschap. ,,Ik zie veel uitdaging bij SKV om de club en de spelers verder door te ontwikkelen”, liet hij in een korte reactie weten.

 Tamoussat is in het bezit van het UEFA-A trainersdiploma.

advertentie
advertentie