Austin Butler (Elvis) en Tom Hanks (Colonel Tom Parker)
Austin Butler (Elvis) en Tom Hanks (Colonel Tom Parker) Warner Bros Pictures

Elvis, Montmartre en meer ...

Overig

WAGENINGEN Of de AID alleen nog niet genoeg is, zit het weekend van 20 augustus echt bomvol met Wageningse Cultuurzomer events:

VRIENDEN VAN STRAKS De Vrienden van Straks speelt op vrijdag 19 augustus op het buitenpodium van Theater Junushoff. Deze bands met Wageningse en Renkumse roots zijn voor de tweede keer terug, tijdens de cultuurzomer. Tijd: 20:00 uur. Toegang: € 12,50

KUNST IN DE KERK Op zaterdag 20 augustus zal de Grote Kerk wederom geopend zijn voor het bewonderen van de prachtige kunstwerken. Kunst in de Kerk is er de gehele Wageningse Cultuurzomer, elke woensdag en zaterdag van 10:00 -17:00 uur. Toegang: gratis.

MENSENTUIN Op zaterdag 20 augustus is er een bijzondere toevoeging aan Kunst in de Kerk. Het is een levend kunstwerk dat over de diversiteit gaat van onze menselijke soort. De Rhenense kunstenares Mascha Bossuyt maakt interactieve kunst over sociale thema’s. Haar werk nodigt je uit om de interactie aan te gaan en je eigen perspectief te onderzoeken. Locatie: Grote Kerk. Tijd: 10:00-17:00 uur. Toegang: gratis.

MONTMARTRE Op zaterdag 20 augustus 2022 kun je in Wageningen weer Parijse sferen opsnuiven. Na het succes van vorige zomer wordt tussen 11:00-16:00 uur Montmartre aan de Rijn georganiseerd op het kerkplein aan de Bergstraat en op het 5 Mei Plein. Ervaar deze belevenis op de gezellige kleinschalige markt met daarbij live muziek, poëzie, sneltekenaars, kunst, petanque en natuurlijk veel vermaak voor de kinderen en jongeren. Tevens is ook onze ‘Sacre Coeur van Wageningen’ (de Bergstraatkerk) open voor bezichtiging. Toegang: gratis. 

ZINZIN - FOTO’S EN GEDICHTEN Neem een gezellige volwassene mee naar deze speciale ouder-kind workshop van de verhalenmakers van ZinZin. En ga op een creatieve boekenstrooptocht langs minibiebs. Met de boeken maak je gedichten en daar maak je weer foto’s van. Leeftijd: kinderen 8 – 14 jaar en een gezellige volwassene. Zaterdag 20 augustus, in de Binnenstadwinkel op de Markt, van 14:30-16:00 uur. Aanmelden: gratis.

BLUES FUSION  Een openlucht live optreden vanaf hun eigen caravanpodium op zaterdag 20 augustus: The Underdogs. Het optreden van de blues-fusion band van Bob Koenders is in samenwerking met de AID van de Wageningen UR opgezet. Locatie: De Markt. Tijd: 20:00-23:00 uur. Toegang: gratis.

BUITENFILM ELVIS Elvis has left the building (and entered the park)! Op zaterdag 20 augustus in het Torckpark draait de buitenfilm Elvis. Tijd 21:30. Toegang: € 12,50. 

MORNING MEAL Morning meal is een performance over ontbijt op zondag 21 augustus, op Droevendaal. Performing artist YiLing Hung en sound designer Kristina Mau Hansen presenteren deze voorstelling. Tijd: 14:00 – 16:00 uur. Toegang: € 5,- 

www.wageningsecultuurzomer.nl

advertentie
advertentie
Afbeelding
Europees damtitel voor veteraan Ivens 6 uur geleden
Afbeelding
Klusteam Energiek Roghorst 29 sep, 20:22
Afbeelding
Klassieke muziek is niet saai 29 sep, 20:20
Afbeelding
Italian Coffee Company groeit 29 sep, 20:17
Afbeelding
Geld voor stadsgracht 28 sep, 07:46
Afbeelding
Redichem en SKV debuteren op De Wageningse Berg 26 sep, 19:22
Afbeelding
Dokter, Jazz & Co 26 sep, 16:26