Afbeelding
Foto: Unsplash

Verbouwing? Dit moet je niet vergeten!

21 december 2022 om 11:34 Partnercontent

Er zijn tal van redenen waarom je kan kiezen voor een verbouwing. Het kan zijn dat je puur voor het uiterlijk van je gebouw of huis een nieuwe uitstraling wilt, meer ruimte nodig hebt,  een aantal broodnodige reparaties wil uitvoeren, de waarde van je huis wil verhogen of nu op het punt bent om je droom te verwezenlijken. Wat de reden ook mag zijn, het is belangrijk te onthouden dat er vaak meer bij komt kijken dan je op het eerste gezicht in kan schatten. Wat veel mensen liever vergeten zijn de praktische zaken die bij een verbouwing komen kijken. Zo kan bijvoorbeeld een mobiel toilet huren bij Boels voor jouw renovatieproject een redder in nood zijn.

Een mobiel toilet - waarom niet?

Hier zijn slechts enkele van de vele voordelen van het huren van een mobiel toilet voor jouw verbouwing. Allereerst zorgt het voor gemak. Wanneer je een mobiel toilet huurt, hoef je je geen zorgen te maken over hygiëne en het mogelijk oplopen van schade in delen van je huis die niet verbouwd hoeven te worden. Dit is vooral handig als je huis nog (gedeeltelijk) bewoonbaar is en je je huis niet wilt verlaten tijdens de verbouwing. Het is dan fijn als je een groep bouwvakkers een eigen plek kunt geven om hun behoefte te doen. Ook kan privacy een belangrijke reden zijn: best fijn als je je geen zorgen hoeft te maken over wie er in de badkamer kan komen wanneer je je keuken bijvoorbeeld laat verbouwen. 

Bespaar geld door zoveel mogelijk zelf te doen

Tijdens een verbouwing is het geheel al met al vaak een dure klus. Daarom is het slim om af en toe eens zelf naar de sloop te rijden, helemaal als je sommige dingen al zelf hebt kunnen slopen. Bij een verbouwing komt vaak meer afval kijken dan je denkt en dan is een aanhangwagen huren een goed idee. Zorg ervoor dat je datgene wat je naar de sloop wil brengen goed vastzet in de aanhanger en let op uitstekende elementen. Aan de achterzijde mag er maximaal 1 meter iets uit de aanhanger steken, maar wel met een markeringsbord. Als je voor het eerst met een aanhanger gaat rijden, rij dan even een oefenrondje. Je zult zien dat het echt anders beweegt dan met een normale auto en dat je meer tijd en ruimte moet inrekenen voor het invoegen. Inhalen met een aanhanger kun je beter niet doen, aangezien je maximaal 90 km/hr met een aanhangwagen mag rijden. Neem gewoon de tijd, dan komt alles goed.

advertentie
advertentie