WVV Wageningen verloor in- en tegen Kesteren met 3-1. Het enige doelpunt van WVV Wageningen werd gescoord door Ahmed Alsayed (rechts, op archieffoto in actie tegen Lienden). Nico Kneepkens

WVV Wageningen keert met lege handen terug uit Kesteren

20 november 2021 om 20:47 Voetbal

WAGENINGEN Voor WVV Wageningen leverde de reis naar Kesteren niet op, waar de ploeg van trainer Marcel Nijhuis vanuit was gegaan, namelijk een driepunter. De bezoekers keerde puntloos, met een 3-1 nederlaag terug naar huis. Het Wageningse doelpunt werd gescoord door Ahmed Alsayed.

Dick Martens

,,Het was uiteindelijk wel een verdiende nederlaag”, vond Nijhuis. ,,Toch zag het daar voor rust niet naar uit. Wij waren minimaal gelijkwaardig aan Kesteren. Toch ga je dan met een 1-0 achterstand de rust in. In de rust probeer je de ploeg dan weer op te peppen en op het juiste spoor te krijgen. Dat leek te lukken, maar jammer genoeg miste Patrick Kneepkens een unieke kans om ons op voorsprong te schieten. Vervolgens zie je toch, dat er te veel spelers hun niveau niet haalden en dan is Kesteren wel een ploeg, die daar hun voordeel uithaalt en wel die kansen benut. Dan verdien je de overwinning ook. Maar het blijft natuurlijk jammer, temeer omdat we de laatste wedstrijden toch in een positieve flow zaten.” Beide ploegen eindigden het duel overigens met tien spelers. Voor Wageningen kreeg Nino Jansen twee keer een gele kaart voorgehouden.