Afbeelding
Foto: Heiko Ruth via Pexels

Is jouw cv-ketel klaar voor de winter?

14 september 2023 om 10:41 Partnercontent

In de zomer denk je waarschijnlijk niet zo vaak aan je cv-ketel. Je hebt deze installatie niet nodig, dus waarom zou hij door je gedachten gaan? Het antwoord is omdat je moet zorgen dat je ketel klaar is voor de winter. Veel mensen vergeten om tijdig hun cv-ketel na te laten kijken waardoor zij onherroepelijk in de problemen komen. Zorg er daarom voor dat jou dit niet overkomt en regel je cv onderhoud goed. Veel hoef je hier niet voor te doen, je kunt dit namelijk gewoon uitbesteden aan een expert die je alles uit handen zal nemen. Wij laten je zien hoe je dit vandaag nog kunt regelen. 

Nooit meer achterstallig onderhoud

Wanneer je je cv-ketel niet tijdig laat controleren, is de kans groot dat deze er op een heel vervelend moment mee ophoudt. Vandaar dat je moet zorgen dat je met enige regelmaat een monteur langs laat komen die je ketel grondig nakijkt. De meest eenvoudige manier om dit te regelen, is door een verzekering af te sluiten waarmee je jaarlijks cv onderhoud zult ontvangen. Univé biedt namelijk een mogelijkheid aan om het onderhoud van je ketel te laten verzekeren. Voor een lage maandpremie hoef jij nooit meer naar je cv-ketel om te kijken en verminder je de kans dat deze er ineens mee ophoudt. Op de site van Univé kun je deze verzekering eenvoudig afsluiten. Lees de voorwaarden even goed door en sluit je polis vandaag nog af. 

Wat mag je verwachten?

Zodra je je verzekering hebt afgesloten, zal een monteur contact met je opnemen. Deze komt vervolgens bij je langs om de huidige staat van je ketel te inspecteren. Voor de verzekering is het namelijk nodig dat je ketel in een basisconditie is. Mocht er nu al onderhoud uitgevoerd moeten worden om deze basisconditie te bereiken, dan komen deze kosten nog voor jouw rekening. Daarna dekt Univé de kosten. Dit om te zorgen dat iedereen op hetzelfde punt begint met de verzekering. Vervolgens neemt de monteur tijdig contact met je op wanneer het tijd is voor een onderhoudsbeurt. Je ketel wordt bijgevuld, je radiatoren worden ontlucht en eventuele andere gebreken worden aangepakt. Mocht blijken dat er groot onderhoud nodig is, dan valt dit buiten je verzekering. Echter, omdat je je installatie regelmatig laat nakijken is de kans vele malen kleiner dat je voor grote problemen komt te staan omdat deze al getraceerd worden wanneer ze nog klein zijn. Met een verzekering wordt de kans dat je voor hoge onderhoudskosten komt te staan, aanzienlijk kleiner. 

Check alle opties

Als je je verzekering gelijk wilt afsluiten, kijk dan even op de site van Univé. Je kunt hier onder het kopje ‘Veilig Wonen’ verzekeringen nog heel veel meer opties vinden om onderhoud aan je woning uit te besteden aan specialisten. Jij hebt dan nooit meer omkijken naar dit onderhoud en toch loop je ook nooit meer achter. Bekijk welke verzekeringen jou aanspreken. Hoe meer je er besluit af te sluiten, hoe groter je korting zal worden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie